Μ.Δ. ΚΑΛΑΠΟΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στους αυτοματισμούς γραφείων.

Η εταιρεία Μ.Δ. ΚΑΛΑΠΟΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.-ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ξεκίνησε τη λειτουργία της ως ατομική επιχείρηση το 1972 με κύριες  δραστηριότητες τη πώληση, την επισκευή και τη συντήρηση μηχανών γραφείου με έδρα το κέντρο της Αθήνας. Με γνώμονα τη σκληρή δουλειά και την ποιοτική εργασία δημιούργησε ένα διαρκώς αυξανόμενο σύνολο ικανοποιημένων πελατών από τον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα.

Το 1986 η εταιρεία απέκτησε νέο νομικό πρόσωπο ως Μ.Δ. ΚΑΛΑΠΟΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. και μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο κτίριο  στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σήμερα, η εταιρεία δραστηριοποιείται δυναμικά, κατακτώντας ολοένα μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς  των Συστημάτων Αυτοματισμού Γραφείου και Πληροφορικής καθώς και στα  Managed Print Systems (MPS).

H εταιρία μας πιστεύει σε μια αυταπόδεικτη αλήθεια : η σκληρή δουλειά δημιουργεί ανάπτυξη και επιτυχία.

Μενάλαος Καλαπόδης

Η φιλοσοφία μας

Πολύπλευρη εμπειρία, πελατοκεντρικός προσανατολισμός και ευελιξία, αποτελούν για μας το τρίπτυχο της φιλοσοφίας μας και την καλύτερη εγγύηση επιτυχίας  μέσα σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Οι στόχοι μας

H πελατοκεντρική στρατηγική  και η ικανοποίηση των πελατών μας στο τομέα των πωλήσεων, τεχνικής υποστήριξης και προηγμένων εφαρμογών  αυτοματισμών γραφείου και πληροφορικής.

Η ομάδας μας

Οι σημαντικότεροι πόροι μας είναι οι άνθρωποι μας. Αρτια εκπαιδευμένο και  εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή  πείρα στα συστήματα εκτυπώσεων και πληροφορικής είναι δίπλα σας για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας.

Οι συνεργασίες μας

Από το 1972, έτος αφετηρίας , η εταιρία  ανέπτυξε ένα ευρύ φάσμα συνεργασιών με τους μεγάλους εμπορικούς οίκους παγκοσμίως όπως η CANON,  η LEXMARK, RICOH, SAMSUNG, EPSON, OKY, HP,SHARP PANASOSONIC, KONICA, EPSON, BROTHER.

Οι πελάτες μας

Η συνεργασία δεν τελειώνει με την αγορά ενός προϊόντος μας. Προσφέρουμε άμεση υποστήριξη από το διαδίκτυο, τηλεφωνικά ή το χώρο των πελατών μας και επιπλέον εγγυόμαστε σε  κρίσιμες περιστάσεις  ως χρόνο ανταπόκρισης τις ώρες.

Οι προσφορές μας

Προσηλωμένοι στη  συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών υποστήριξης προς τους πελάτ-ες μας διαμορφώνουμε οικονομικά πακέτα προσφορών μηνιαίων και ετήσιων προγ-ραμμάτων περιοδικής συντήρησης αυτομ-ατισμών γραφείου.

Ποιότητα υπηρεσιών

Πιστεύουμε σε μια διαφανή διαδικασία επισκευής. Αυτό ξεκινά με μια σαφή και εκ των προτέρων τιμολόγηση.  Η διάγνωση μπορεί να γίνει από εμάς δωρεάν. Μόλις προσδιορίσουμε τι χρειάζεται για την επισκευή σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με μια  πρόταση προσφοράς.

Χαμηλές τιμές

Η εγγύηση χαμηλής τιμής διασφαλίζει ότι παρέχουμε πάντα την καλύτερη τιμή στους πελάτες μας. Απλά ενημερώστε μας για τις δημοσιευμένες τιμές των ανταγωνιστών και κερδίστε έκπτωση 5% . Η προσφορά δεν ισχύει για προσφορές, κουπόνια ή άλλες εκπτώσεις.

Γρήγορη επισκευή

Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η συσκευή σας για εσάς, υποσχόμαστε να την επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατόν και σας ενημερώνουμε κάθε βήμα της πορείας. Οι περισσότερες από τις επισκευές μας πραγματοποιούνται εντός τριών ωρών!

Εγγύηση 180 ημερών

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 180 ημερών χωρίς κανένα επιπλέον πρόβλημα για τη σπάνια περίπτωση κατά την οποία αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την επισκευασμένη συσκευή σας.

Ασφάλεια πληροφοριών

Το προσωπικό μας λειτουργεί σύμφωνα με τις αυστηρές οδηγίες προστασίας δεδομένων και προστασίας προσωπικών δεδομένων, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επισκευή σας βρίσκεστε σε ασφαλή χέρια.

Μεγάλη εμπειρία

Από το 1972 η εταιρία έχει υποστηρίξει πάνω από δέκα χιλιάδες πελάτες από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Μεταξύ αυτών τράπεζες, επιχειρήσεις και  δημόσιοι οργανισμοί.

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Υπουργεία

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Επιχειρήσεις

ΤΡΑΠΕΖΗΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ

Εθνική Τράπεζα.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ

Μέγαρο Μουσικής